La mulți ani, Diana Grigor!

Tânăra interpretă  Diana Grigor s-a născut în oraşul Chişinau, pe data de 18 noiembrie 1991. Și-a făcut studiile la liceul „Spiru Haret”, apoi a urmat Colegiul de Muzică „Ştefan Neaga”.
În prezent este  studentă la Academia de Muzică Teatru şi Arte Plastice „Gavriil Muzicescu”, facultatea Canto, Estrada şi Jazz.

Lansarea sa oficială în showbizul autohton s-a produs la vârsta de 15 ani, atunci cand a realizat priml videoclip, la piesa semnată de A. Ursu „Spune da sau nu”. Odata cu această lansare au început să apara invitaţii pentru apariţii în diverse emisiuni modene televizate şi radiofonice , urmate evident de multe concerte .

Mai târziu, la vârsta de 17 ani a lansat  al doilea videoclip, deja la o piesă semnată de Eugen Doibani. Tot la această vârsta a reușit să câştige două trofee ale concursurilor intrnaţionale din Ucraina: „Доля” şi „Писенне бжерело”. Premii ce au fost un adevarat impuls pentru a continua să cânte.

Pe lângă muzică, Diana Grigor a hotărât să își încerce forţele și în alt domeniu – cel al televiziunii, devenind la 16 ani moderatoare a unei emisiuni , la postul TV21.

Interpreta a reușit până în prezent să lanseze un album de debut - Pentru început”, album pe care sunt iregistrate 16 piese , la realizarea carora a colaborat cu unii dintre cei mai profesionişti oameni din showbizul autohton.

Anna Casian-Musteață
Foto - google.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu