Azi se deschide expoziția fotografică „Lumea, așa cum o văd Eu”

Azi, în incinta Bibliotecii Municipale „B. P. Hașdeu”, cu începere de la  ora 11:00, va avea loc lansarea expoziției foto „Lumea, așa cum o văd Eu”.  

În cadrul expoziției, vizitatorii vor avea ocazia de a admira fotografiile a 16 participanți - persoane cu dizabilități, care sunt membre ale grupurilor de auto-reprezentare din cinci raioane ale țării. Tinerii au realizat fotografiile conform tehnicii PhotoVoice, completându-le cu mesaje și explicații. încălcarea și respectarea drepturilor omului, valori umane, incluziune socială și au înfățișat lumea așa cum o văd ei.

La inaugurarea expoziției vor participa autorii fotografiilor, reprezentanți ai Ministerului Muncii, Protecției Sociale și a Familiei, ai Reprezentanței SOIR Moldova, persoanele de suport ale grupurilor de auto-reprezentare reprezentanți ai ONG-urilor și jurnaliști.

Expoziția se va desfășura pe tot parcursul lunii decembrie. Evenimentul este organizat de Keystone Moldova în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei și cu Reprezentanța SOIR Moldova.

Expoziția foto „Lumea, așa cum o văd Eu” este realizată în cadrul Proiectului ”Implicare prin acțiuni de advocacy și auto-reprezentare”, implementat de Keystone Moldova, cu suportul Reprezentanței SOIR Moldova.

Anna Casian-Musteață
Sursa: Civic.md

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu