Concertul de caritate ”Surprizele Anului Nou” va aduce bucurie copiilor de la Orfelinatul din Strășeni

În perioada sărbătorilor de iarnă concertele de caritate se desfăşoară tot mai des. Un astfel de concert va avea loc pe data de 25 decembrie 2015, în incinta Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici”.  Spectacolul extraordinar de binefacere, dedicat sărbătorilor de iarnă pentru copii – „Surprizele Anului Nou”, este  organizat de Natalia Duminică - Miss Belly Dance Moldova și Aliona Duminică – președinta Asociaţiei Internaţionale a Etniilor.

În cadrul concertului vor evolua Olia Tira, Cristina Scarlat, Samir Loghin, Katalina Rusu, El Radu, Maxim Zavidia, Valentin Uzun și Ștefan Roșcovan, cât și   Natalia Duminică - regina dansului oriental şi îmblînzitoarea de pitoni, ansamblurile „Lollipops”, „Gingle Bells”, ”Black & White” și ”FLY”.

De asemenea, publicul va avea ocazia să admire celebra “Trântă a Moş Crăciunilor”, efectuată de Angela Trifan și numerele de magie ale lui  Boris Iliescu și munerele de circ susținute de clovnul Alexandr Cojuhari.

Spectacolul “Surprizele Anului Nou va aduce bucurii nu doar spectatorilor, ci și celor care vor beneficia de pe urma vânzării biletelor -  copiii de la Internatul din orașul Strășeni.

La prezentarea biletului fiecare copil va primi un cadou de la Moș Crăciun.

Sunt așteptați toți doritorii de a sărbători frumos apropiere Anului Nou, dar și de a face un bine celor mai triști.

Evenimentul va avea loc la orele 12.30 și 16.00. Costul biletelor variază între 120 – 150 de lei.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu