Cum decorăm casa de sărbători


Anul Nou și Crăciunul se apropie cu pași rapizi. Dacă nu ai reușit încă să îți decorezi casa în stil de sărbătoare sau să împodobești brăduțul, îți prezint mai jos câteva idei. Le poți pune în aplicare chiar din acest moment. 

1.Brăduț din vreascuri
Ai nevoie de câteva crenguțe uscate, de dimensiuni diferite, o ghirlandă, câteva globuri și... imaginație.

2.Globuri ornamentate
Anul acesta globurile hand made sunt la mare căutare, dar de ce să cheltui bani pe ele când le poți confecționa chiar tu? Ai nevoie de globuri vechi, pistol cu clei fierbinte, bucăți de pânză și/sau dantelă. Cu puțină imaginație, poți crea niște globuri de toată frumusețea.

3.Coroniță decorativă
Sunt sigură că îți dorești ca oaspeții ce-i vei avea de Sărbători să simtă atmosfera din casa ta chiar de la...ușă. Pentru aceasta ai nevoie de o coroniță, meșterită din: câteva nuielușe, conuri, pânză, crenguțe de brad, globuri. Îți rămâne doar să atârni coronița pe ușa de la intrare.

4.Geam decorat
Pentru a decora geamul în stil de sărbătoare ai nevoie de: crenguțe de brad și multe jucării. Decorează dupa bunul plac.

5.Masă aranjată în stil de sărbătoare
Atmosfera de sărbătoare ar trebui să fie simțită și la masă, nu doar datorită bucatelor pregătite, ci și stilului de aranjare. Deci, decorați masa cât mai frumos. Pentru asta aveți nevoie de: șervețele roșii – culoarea Crăciunului, coronițe pentru masă, etc. 


Spor la treabă! Sărbători fericite!

Anna Casian-Musteață


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu