”Feeria Darurilor 2015” - vino să cumperi cadourile potrivite pentru bărbați!

Art-Salonul ”molDeco” organizează, în premieră pentru Chișinău, primul târg al cadourilor pentru bărbați – ”Feeria Darurilor 2015”. 

În cadrul tîrgului, 16 participanți  își vor expune lucrările numai bune pentru a fi achiziționate  și dăruite bărbaților dragi. Astfel, vor fi  în vânzare: accesorii tricotate cu pasiune de la Estradi și Friday Knits; produse cosmetice hand made, 100% naturale, create de Alina Raileanu; centuri, portmonee și genți din piele lucrate cu suflet de la Savatie Baștovoi și Maverick; fulare și papioane de la designerul Artiom Pugacenko; cravate cu broderie create de Deea; accesorii originale din lemn de la Oohla; cutii pentru mărunțișuri de la Magic Box; insigne, suporturi pentru pahare, organizatoare de birou de la Eco Jewelry & Libra Decor;  ilustrate pentru cei mai romantici bărbați de la Bubulina; picturi în vin de la inegalabilul Vasile Botnaru; prăjituri cu gust pipărat de la Soo Cookie;  băuturi savuroase de la Nimorinka; fructe uscate oferite de compania Monicol; țuică de casă precum și multe altele din partea organizatorilor

Atmosfera plăcută va fi susținută de Cătălin Josan, cu un recital live.

Evenimentul este unul caritabil, iar din banii adunați organizatorii vor cumpăra o vioară pentru tînăra elevă de la liceul ”Ciprian Porumbescu”, Ana Oboroc, finalistă și premiantă la multe din concursurile pentru copii din țara noastră și din România.

Intrarea la târg se face în bază de bilet care costră 15 lei. Tichetul de la intrare  oferă posibilitatea organizatorilor de a câștiga la tombola cu premii de la participanți.

”Feeria Darurilor 2015”  va avea loc pe data de 20 decembrie,  la Art-Salonul ”molDeco”, între orele 13.00 – 17.00.

Anna Casian-Musteață
Sursa - molDeco

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu