O nouă melodie de la Cristina Scarlat - „Pași prin frunze”

Interpreta Cristina Scarlat a lansat zilele acestea noua sa melodie - „Pași prin frunze”.  Melodia a fost compusă de Marian Stîrcea, iar textul este semnat de  Radmila Popovici-Paraschiv, aranjamentul muzical  îi aparține lui Valeriu Ciobanu, partiția solo la acordeon – soțului Sergiu Gîrlă, iar imaginile video au fost filmate de Andrei Salițin.
 
Când am auzit prima data melodia cântată la pian de minunatul compozitor Marian Stîrcea, deși textul este cam dramatic, iar eu nu prea vreau să cânt piese cu mesaje mai triste, am simțit că o piesă atât de lirică, uşoară, cu un text atât de profund, se potrivește de minune cu anotimpul despre care se cântă. De aceea am hotărât să o lansez anume acum, la începutul iernii”, a declarat Cristina Scarlat pentru CultArt life.

Piesa  nu are un videoclip, însă Cristina a avut grijă să prezinte fanilor imagini frumoase în care apare ea, pe fundalul melodiei.  Filmările au avt loc la sfârșitul acestei toamne, într-un parc din Chișinău.

Mi-am dorit să lansez această piesă într-un mod mai deosebit  și sper că mi-a reușit, mai ales cu ajutorul prietenului nostru talentat Andrei Salițin ”, a mai spus interpreta.

Cristina Scarlat promite că la anul viitor își va bucura fanii cu melodii deosebite, așa cum este obișnuită să o facă de fiecare dată.

Anna Casian-Musteață
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu