”Sărbătoarea faptelor bune” la Parohia Ghidighici

Asociaţia Obştească "Insula Fericirii" invită la un eveniment caritabil. Pe data de 7 ianuarie 2016, de sărbătoarea Naşterii Domnului, în incinta Parohiei Ghidighici, va avea loc Târgul de Caritate ”Sărbătoarea faptelor bune”.
 
În cadrul târgului, vor fi expuse obiecte hand-made meșterite de voluntarii  Şcolii de pictură "Zografos". Un loc aparte îl vor ocupa obiectele confecţionate din materiale reciclabile. Obiectele expuse vor putea fi achiziționate în schimbul unei donații. Suma adunată va fi folosită pentru construcția Centrului Social ”Insula Fericirii”.

În dimineața zilei va fi oficiată o slujbă praznicală închinată Naşterii Domnului, iar corul  Parohiei Ortodoxe Ghidighici și ansamblul  folcloric "Altiţa" din Ghidighici  vor susține un concert de colinde tradiţionale pentru locuitorii satului şi oaspeţii veniți aici.
 
Sunt așteptați toți doritorii de a face un bine!

Asociația Obștească ”Insula Fericirii”  este o  organizație de binefacere, neguvernamentală, apolitică, nonprofit, care promovează și susține proiecte caritabile, culturale și spirituale. Asociația este înregistrată la Ministerul Justiției al Republicii Moldova la data de 23 decembrie 2014, cu nr. 7044.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu