Scriitoarea Andreea Russo debutează cu trilogia ”Amintiri de Viitor”

Tânăra scriitoare Andreea Russo  lansează, la mijlocul acestei luni, prima sa carte din trilogia ”Amintiri din Viitor”. 

Despre carte, Andreea a povestit în cadrul unui interviu: ”Ideea mi-a venit într-un moment tragic, pierdusem un om drag mie, și mă gândeam ce s-ar întâmpla dacă el ar ști că urmează să decedeze. Cu timpul acest gând a crescut în necesitatea de a scrie. Nu știam că va fi o trilogie, dar pe parcurs ce scriam am realizat că anume prin 3 volume aș putea reda mesajul. Acesta este primul volum. Celelate două cărți urmează să apară pe parcursul unui an.

Scriitoarea a decis ca 10% din vânzările cărții să fie donate în scopuri caritabile organizației CCF Moldova – Copil, Comunitate, Familie. Consider că este normal să oferim sprijin și ajutor celor nevoiași, indiferent de cine suntem noi și indiferent de profesia noastră. Eu am o surioară de 4 ani, un îngeraș căruia împreună cu părinții îi oferim căldură și iubire, și adesea când îi privesc zâmbetul mă întreb de ce nu toți copiii au parte de o familie? De ce e atâta nedreptate? Am hotărât mereu să donez  un procentaj din vânzările cărților mele, din păcate acesta e cel mai mic ajutor pe care îl pot oferi la momentul actual”, susține Andreea Russo.

Doritorii de a-i fi aproape scriitoarei la debut sunt așteptați pe data de 9 decembrie, ora 17:30, la BERDS DESIGN HOTEL ( str. Dimitrie Cantemir, nr 12).

Anna Casian-Musteață
Foto – Arhiva personală

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu