”Anul Nou în carte, hai să facem parte!” – participă și tu la campania de caritate!

Voluntarii Ligii Tineretului din Republica Moldova au hotărât sa adune cadouri și să  le dăruiască copiilor din Raionul Iaoveni, informează CultARTlife. Astfel, în cadrul celei de-a doua ediții a campaniei de caritate, cu genericul  ”Anul Nou în carte, hai să facem parte!”, Moș Crăciun va aduce daruri pline de cunoștințe.

”Vom contribui nemijlocit la dezvoltarea şi promovarea educaţiei şi a culturii în rândul copiilor din diferite localităţi a raionului Ialoveni, care din motive nedorite de ei îşi petrec timpul într-o atmosfera nu prea plăcută”, susțin organizatorii.


Aceștia îndeamnă toți doritorii de a face un bine, să ofere în dar cărțile citite din biblioteca personală, Secției Pediatrie a Spitalului raional Ialoveni și Bibliotecii Publice ”Elena Alistar” din satul Răzeni, Ialoveni. Orice gen de carte este binevenit.  Oferă-i o nouă viaţă cărţii tale, daruieşte-o unui copil!”, îndeamnă organizatorii.

Ce-a de-a doua ediție a campaniei de caritate este organizată de Liga Tineretului din Republica Moldova, în parteneriat cu Biblioteca Naţională pentru copii "Ion Creangă", Primăria comunei Răzeni și Agenţia de Turism Panda Tur.

Pentru detalii, accesați pagina evenimentului.

Sunt invitați să contribuie toți doritorii de a face un bine! 

Data limită a acţiunii este de 15 ianuarie!

Anna Casian-Musteață


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu