Mămicile-vedete au sărbătorit Revelionul alături de copiii lor

Mămicile-vedete au sărbătorit noaptea dintre ani alături de cele mai dragi ființe – copilașii lor. Acestea au ținut să împărtășească emoțiile trăite de Revelion și cu fanii lor, postând, pe o rețea de socializare, poze în care apar cu puii lor, distrându-se. Vedeți mai jos cât sunt de dulci.

1.Jurnalista Nata Albot a ales să petreacă Anul Nou alături de  iubitul ei, Andrei Bolocan,  și de cele trei fetițe minunate – Sonia, Eva și Magda. Aceștia au făcut o fotografie comună, veseli și plini de voie bună.”Hello, 2016”, a scris Nata în comentariu.


2.Interpreta Karizma a postat și ea o fotografie în care apare alături de soț și fiica Daria. Karizma poartă o rochie roșie, iar Micuța Daria este costumată în Crăciuniță. ” La mulți ani, lume! La mulți ani, țară!”, a scris aceasta.

3.Interpreta Cornelia Ștefăneț și-a bucurat fanii cu cea mai recentă fotografie în trei. Aceasta, alături de soțul său Marcel Ștefăneț și de fiica Alexandra, a urat fanilor și prietenilor ”La mulți ani, dragi prieteni! Happy New Year dear friends!”.

4. Bloggerița Ana Ciorici a postat și ea o fotografie din noaptea de Anul Nou. Împreună cu fiica Emilia, Ana  a ciocnit o cupă de șampanie și a adresat fanilor următorul mesaj: ”Mulți ani prietenilor mei virtuali!”.

5.Femeia de afaceri Lucia Berdos, mamă a trei copii, a scris și ea un mesaj pe pagina sa de pe o rețea de socializare:”Mulțumim anului 2015. Să ne aducă 2016 de toate - cele mai bune și frumoase!”. Aceasta a postat și o fotografie în care apare alături de cele două fetițe – Felicia și Delia.

6. Avocata Violeta Gașițoi a petrecut Revelionul în sânul familiei, alături de părinți, soț și cele două fiice. ”La mulți ani!!! Fie ca 2016 să fie un an fericit, cu multe realizări frumoase!”, a urat aceasta prietenilor săi, plasând mai multe fotografii frumoase.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu