"O haină pentru un boschetar” – campanie de binefacere dedicată oamenilor străzii

Liga Tineretului din Moldova, în parteneriat cu catedra Asistență Socială a UPS ”Ion Creangă”, organizează campania de binefacere "O haină pentru un boschetar”, informează  CultARTlife.  Aceasta este  dedicată oamenilor fără adăpost, fără casă, fără masă, fără un umăr pe care să-şi plângă amarul.

Nevoia lor cea mai acută, dincolo de cele materiale, e să primească o mângâiere, să ne fie milă de ei.E dureros să vezi cât de puţină milă le oferim noi .Toți cei care au haine aruncate undeva în garderobă sau nu le mai poartă , sunt îndemnați să le ofere unui om care nu are nici o pereche de ciorapi pe timp de iarnă”, anunță organizatorii pe pagina evenimentului.


În cadrul campaniei, care a început la 22 ianuarie 2016,  vor fi colectate alimente (semifabricate, biscuiți, zahăr, ceai, cafea, ...), haine și încălțăminte călduroasă, produse de igienă.  

Locul sărmanilor, al celor care nu se pot ajuta singuri, al celor care nu prea au simţul realităţii, al neadaptaţilor, nu e în stradă. Sunt printre ei persoane care nu sunt încă pierdute, care pot fi încă ajutate, pentru că sunt la începutul rătăcirii”, mai meționează organizatorii.

Donațiile sunt colectate  în perioada  22 ianuarie-15 februarie, ora 14 00. Pentru detalii - 061191499.

Locația : ASEM, bloc C, sala 508, Oficiul de bază a Ligii Tineretului din Moldova.

Sunt așteptați să contribuie toți doritorii de a face un bine!

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu