10 sfaturi motivaționale pentru a avea o zi reușită

Fiecare zi pentru noi este o nouă provocare, iar fiecare dimineață – un nou început. Putem face din fiecare început o continuare plină de optimism, energie și fapte bune.  Site-ul pickthebrain.com ne oferă 10 sfaturi utile pentru îndeplinirea acestui scop. Urmărește-le și  aplică-le în viața de zi cu zi.

1.Când te trezești dimineața începe ziua prin a-ți spune: Scopul meu este…
2.Fii recunoscător pentru ceea ce ai. Meditează în fiecare zi la lucrurile pe care le ai.
3.În loc să fii dezamăgit pentru locul în care te afli, fii optimist pentru direcția înspre care te apropii.
4.Concentrează-te pe: învățare, iubire, perseverență, sprijin. În fond, aceste 4 lucruri sunt elementare în viață. Învață să prioritizezi lucrurile cu adevărat importante.
5.Fii convins că totul se întâmplă cu un motiv. Privește partea pozitivă a oricărui eveniment mai puțin plăcut. În final, vei observa că din fiecare lucru ai de învățat.
6.Nu-ți consuma energia pe lucruri inutile. Lasă deoparte trecutul, lucrurile pe care nu le poți controla sau gândurile negative. În schimb, investește energie în prezent, în lucrurile care au cu adevărat importanță.
7.Ajută și lasă-te ajutat. Sunt 2 lucruri vitale pentru evoluția noastră ca indivizi. Ajutând, te vei simți mult mai util și mai conectat cu cei din jur. Fiind ajutat, vei învăța să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.
8.Utilizează cei 3 E: energie, entuziasm, empatie.
9.Întreabă-te în fiecare zi care sunt cele mai importante 3 lucruri care te vor ajuta să-ți creezi succesul dorit. Concentrează-te asupra acestor 3 lucruri.
10.Citește mai mult. Propune-ți la început de an, să citești mai multe cărți decât în anul anterior.

Anna Casian-Musteață
Foto – domnite.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu