Andreea Raicu revine la Chișinău! Va susține un workshop pentru femei

La mijlocul lunii februarie, toate femeile sunt invitate la un eveniment inedit alături de vedeta TV Andreea Raicu, informează CultARTlife.  Aceasta va susține  un workshop la tema : “Cum să faci primul pas spre schimbare?”. În cadrul evenimentului vedeta își va prezenta și  colecția de haine by A.R. 


Femeile venite la workshop, pe data de 18 februarie,  vor avea ocazia să îi adreseze Andreei Raicu întrebări, să facă poze cu ea, dar și să participe la o tombolă cu premii. De asemenea, acestea vor degista și vinul oferit de parteneriii evenimentului.

Mă bucur să revin la Chișinău, un loc care înseamnă extrem de mult pentru mine, unde am fost primită de fiecare dată cu deschidere, multă căldură și o energie fanstatică.
Sunt foarte fericită să mă aflu pe 18 februarie la Chișinău în cadrul evenimentului Women`s Summit Moldova. Vom avea ocazia să discutăm despre cât de important este să ne învingem fricile care ne împiedică să trăim așa cum ne dorim.
Este important să găsim metode care să ne ajute să trăim liniștit în această lume extrem de agitată, să găsim mereu timp pentru lucrurile pe care ni le dorim cu adevărat. Trebuie să avem curajul să fim noi inșine, să nu mai trăim o viață influențată de ce cred sau ce spun cei din jurul nostru”, scrie vedeta pe pagina de Facebook a evenimentului.

Workshop-ul cu Andreea Raicu este organizat de Women’s Summit Moldova și va avea loc la Radisson Blu Leogrand Hotel Chișinău (str. Mitropolit Varlaam 77), cu începere de la ora 18.30.
Costul unui bilet este de 299 lei (până în data de 15 februarie 2016) și 400 lei (după data de 15 februarie 2016). 

Rezervarea de bilete o puteți face aici.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu