Ce poți face o dată la 4 ani, pe 29 februarieO dată la 4 ani avem parte de o zi în plus, o zi în care să ne bucurăm de viață – 29 februarie. Și pentru că această zi nu ar trebui să treacă așa, cu una – cu două, noi am pregătit o listă cu activități pe care le poți face de 29 februarie, pentru a fi o zi memorabilă.


1.Plimbări în locuri necunoscute
Îți doreai de mult să ajungi într-un loc anume, într-un loc necunoscut, pentru a-l descoperi, dar nu ai avut timp? Iată că acum o poți face. Ai la dispoziție 24 de ore!

2.Întâlnire cu o persoană dragă
Nu te-ai întâlnit de mult timp cu prietena ta/prietenul tău din copilărie... Ce-ai zice dacă ai invita-o/l-ai invita în oraș sau la tine acasă, pentru a sta cu ea/el la taclale și a vă aminti de vremurile trecute?

3.O ședință de masaj
Prinși în vâltoarea grijilor, uităm să ne mai relaxăm. Iată că a venit momentul pentru a-ți face timp și de mult-așteptata ședință de masaj!

4.O vizită la medic
Posibil că nu e cea mai potrivită zi pentru a merge la medic, dar ... dacă tot nu găsești timp liber pentru asta, de ce nu ai profita de 29 februarie? Doar e o zi în plus...

5.Taie frunze la câini
Când ai stat ultima dată degeaba, fără să faci nimic, doar să privești în pod și să-ți analizezi viața, să stai de vorbă cu tine însuți și să-ți faci planuri? 

6.Cere-ți iubitul/iubita în căsătorie
Nu găseai ziua potrivită pentru a-i face propunerea de a se căsători cu tine? Această zi a sosit!

7.Fă o schimbare radicală de look
...și cu siguranță vei ține minte această zi toată viața, căci vei primi o mulțime de complimente.

8.Donează 1000 de lei cuiva necunoscut
Nu neapărat 1000 de lei, ci oricât dorești, fie mai mult sau mai puțin, fie bani sau altceva, dar fă un bine, fă pe cineva fericit, căci am cam uitat să fim milostivi.

9.Zboară cu parașuta, parapanta, balonul
Pentru ca ziua de 29 februarie să devină una memorabilă, încearcă să-ți învingi temerile și să încerci ceva nou. De exemplu, să zbori cu balonul, să sari cu parașuta sau parapanta.

10.Începe să ții un jurnal
Ce-ar fi dacă, începând cu data de 29 februarie vei ține un jurnal în care îți vei scrie așteptările, trăirile și emoțiile? Ai nevoie doar de o agendă și un pix.creion.

Nu uita: ziua de 29 februarie ne-a fost dată pentru a înțelege o dată în plus că fiecare moment trebuie prețuit!

Anna Casian-Musteață
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu