Cum vor sărbători vedetele autohtone Ziua Îndrăgostiților: concerte, petreceri, cine romantice

Ziua Îndrăgostiților este sărbătoarea dragostei, celebrată în întreaga lume de toți cei care iubesc. Vedetele autohtone, mereu îndrăgostite, vor sărbători  și ele această zi, cu șampanie, muzică și multe daruri. Noi le-am intervievat și iată ce au răspuns la întrebarea: ”Cum veți sărbători Ziua Îndrăgostiților și ce cadou așteptați de la jumătatea voastră?”.


Tatiana Heghea: ”Pe data de 14 Februarie încă o data în plus vom sărbători iubirea. Căci anume ea, iubirea, ne-a adus cel mai frumos cadou – pe fetița noastră Regina-Raluca! După apariția acestui suflețel casa noastra mai mereu e plină cu invitați la Cină. Astfel că cina, în seara Sfântului Valentin o vom lua într-un restaurant din capitală, în compania nașilor noștri, care ne sunt un exemplu de dragoste mereu! De altfel, va fi prima cină romantică în oraș”.

Luciana Spînu: ” De obicei nu-mi fac așteptări... Las la alegerea iubitului meu, pentru că eu nu sunt pretențioasă la cadouri. Anul acesta cred că voi fi alături de el la o petrecere la care va cânta cu trupa lui Big Flash Sound. Dar cel mai mare cadou este faptul că îl am lângă mine și că mă susține la bine și la greu. Ce ține de acea seară, voi vedea ce surprize va aduce și vă destăinui după”.
 
Karizma: ”Vom merge la un restaurant cu încă câteva perechi, să mâncăm ceva gustos. Iar în ceea ce privește cadoul, nu m-am gândit la ce să aștept.  Cu anii este tot mai greu și mai greu să îți dorești ceva anume din lucrurile materiale. Mă voi bucura de orice atenție primită”.

Tatiana Spînu: ”Ziua de 14 februarie o vom petrece în doi. Încă nu știu unde. Eu îi pregătesc o surpriză, dar de la el nu știu ce să aștept, caci de fiecare dată mă surprinde”.

Natalia Duminică: ”Eu, desigur, voi lucra. Am deja programate mai multe spectacole și evenimente la care voi participa. Dar totuși aștept ca iubitul meu să aibă grijă și să organizeze pentru noi doi o cină romantică”.

Anna Casian-Musteață
Foto – arhiva personală

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu