Începutul primăverii aduce cea de-a treia ediție a Expoziției de BroderieLa începutul primăverii (2 – 19 martie 2016), Art Salonul molDeco organizează tradiționala Expoziție de broderie. Aflată la cea de-a treia ediție, Expoziția prezintă cele mai frumoase broderii realizate de meșteri.

Cu această ocazie, Salonul organizează o preselecție la care poate participa oricine, cu o singură condiție: lucrările să fie înrămate de atelierul molDeco.  Doritorii pot trimite lucrările, însoțite de dimensiune, nume și date de contact la adresa  broderie@moldeco.md , până la data de 25 februarie. Rezultatele preselecției vor fi anunțate pe data de 26 februarie, pe site-ul www.moldeco.md. 


Taxa de participare este de 50 de lei.

Premiul mare pentru "Cea mai deosebită broderie" va fi suma de 3000 lei oferită de molDeco. 
Primele trei locuri alese de juriu vor primi certificate în sumă de 1200, 800 și 500 lei de la compania specializată Luca-S, iar firma producătoare de seturi Broderie Art va oferi altor trei participanți certificate în valoare de 300 lei, precum și un premiu special pentru fidelitate.  

Câștigătorul cu titlul "Simpatia Publicului", votat de vizitatori, va obține un certificat  în sumă de 1500 lei,  oferit de SPA by BERD`s. De asemenea, după expoziție, câteva dintre cele mai autentice lucrări, vor fi expuse în incinta hotelului BERD`s.

Expoziția va avea un compartiment aparte pentru obiecte decorative și accesorii cu elemente brodate. Aici vor fi expuse bijuterii, genți, vaze, mobilier cu detalii brodate manual.

Altă noutate a acestui an, în afara concursului,  sunt două colecții care vor veni de peste Prut. Este vorba de superbele tricouri cu elemente de broderie autentică veche,  special create pentru noi de Mândra Chic și o colecție de bijuterii unicat semnate Mihaela Ivana, care va fi și unul dintre membrii juriului. Banii din vânzările colecțiiei Mândra Chic vor fi redirecționați pentru un proiect în care vara viitoare 13 copii din Moldova vor merge într-o vacanță în România. 

Sunt așteptați toți doritorii!

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu