„Mărțișorul – simbolul primăverii” – Atelier de confecționare a mărțișoarelor la Muzeul de Etnografie

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală organizează la 23 februarie, Atelierul de  confecționare a mărțișoarelor, cu genericul „Mărțișorul – simbolul primăverii”. În cadrul acestei activități vor participa profesori de educație tehnologică și elevii claselor primare de la Instituțiile de Învățământ din mun. Chișinău.

Se vor organiza grupe de lucru împreună cu meșterii populari: Ludmila Berezin, or. Chișinău; Natalia Cangea, r-ul. Criuleni; Eugenia Moldovanu, or. Bălți și muzeografii secției Relații cu Publicul, unde participanții vor lua lecții practice de confecționare a mărțișorului din ațe de bumbac și mătase, fibre vegetale (pănuși și pai) care vor fi executate în diferite tehnici”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.


Fiecare participant va avea ocazia de a-și etala mărțișorul confecționat la expoziția organizată în cadrul acestui eveniment cultural-educativ.

Atelierul va începe la ora 14:30.

Coorganizatorii acestui eveniment - Centrul de Educație Estetică „Lăstărel” și Centrul de Creație Tehnică sec. Buiucani.

Sunt așteptați toți doritorii!

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu