O întâlnire de suflet cu autorii Julia Wolf & Bogdan Coșa va avea loc la Biblioteca Hasdeu

Pe data de 24 februarie 2016, în incinta Bibliotecii Municipale ”B.P.Hasdeu”, va avea loc o întâlnire cu autorii Julia Wolf & Bogdan Coșa.

Evenimentul va avea loc în două limbi: română și germană și va începe la ora 18.00.

Intrarea este liberă pentru toți doritorii!

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.


Romanul de debut al Juliei Wolf, „Totul este acum“ (Editura FVA, 2015), este povestea unei tinere care se confruntă cu propriii demoni într-o lume în care ea trăiește doar pentru satisfacția personală. Anturajul în care trăiește îi este absolut indiferent. În roman se vorbește despre despărțire, singurătate și violență ca efect al însingurării. Este o carte care provoacă și atinge, limbajul și conținutul corelându-se într-un mod impresionant.

Autoarea care locuiește în Berlin a fost premiată pentru romanul „Totul este acum“cu Premiul pentru Literatură a Brandenburg Lotto GmbH. În toamna anului 2015 autoarea a fost bursiera Consiliului de Literatură al Landului Hessen la Cetate, România.

„Poker. Black Glass“, cel de-al doilea roman al lui Bogdan Coșa, este o poveste tulburătoare și autentică de dragoste. Coșa schițează un portret al celor aflați acum la vârsta de 20 de ani, cu accent pe relațiile lor de prietenie și dragoste, care se termină adesea în singurătate. Autorul a primit în 2010 Premiul pentru debut al editurii Cartea Românească, iar, în 2013, Premiul pentru cel mai bun scriitor tânăr. În august/ septembrie 2014, Bogdan Coșa a fost bursierul Casei de Literatură din Wiesbaden, Germania.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu