Primăria Orhei organizează o serie de manifestații cu ocazia Zilei Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, marcată anual la 14 februarie, Primăria Orhei organizează mai multe evenimente culturale. 

Startul sărbătorii va fi dat pe 13 februarie, la ora 13:00, pe scena Casei de Cultură ”A. Suruceanu” din Orhei, unde actorii Teatrului ”Luceafărul” din Chișinău vor juca spectacolul ”Romeo și Julieta”, după W. Shakespeare.


Totodată, pentru cei care nu vor reuși să priveacsă în această zi, cea mai frumoasă poveste de dragoste, piesa va fi jucată și în data de 14 februarie,  începând cu ora 17:00.

Imediat, după încheierea spectacolului, la ora 18:30, pe scena din aer liber, amplasată  în Piața Vasile Lupu din Orhei, va avea loc un concert cu muzică de estradă, unde vor evolua artiști din România, precum și din Republica Moldova. Astfel, Delia, Pepe și Valentin Boghean &Band  vor cânta iubirea pe scena din Orhei.

Mai mult, ziua îndrăgostiților sărbătorită de orheieni, va culmina cu desfășurarea unui concurs, sub genericul ”Mister and Miss Orhei”, unde vor participa 5 perechi de tineri, selectate din cadrul liceelor din oraș.

Participanții vor avea de înfruntat mai multe probe, iar la final vor fi răsplătiți cu premii.

 


Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu