Stela Popa pregătește lansarea celei de-a doua cărți – ”Semincioara fermecată”

Jurnalista Stela Popa, care recent a lansat prima sa carte – ”Îngerii Mării”, a anunțat că ce-a de-a doua poveste  - ”Semincioara fermecată” – este gata. Urmează pictarea cărții cu același nume și înregistrarea acesteia pe un CD.

Ideea acestei povești a apărut în momentul în care o prietenă mi se confesa că nu mai știa ce explicații să găsească pentru fetele ei la întrebarea pe care i-o tot puneau: „Mami, cum am apărut noi pe lume?”. Nu a funcționat povestea cu barza, avionul sau altele de acest fel, ci cu o semincioară. A fost mai credibilă. Cel căruia i-a venit ideea a fost tatăl micuțelor curioase. Ideea era bună, dar mai trebuia și așezată în context. Și uite că aici am intervenit eu. 

Fetele-prințesele au fost primele care au ascultat această poveste, au rămas încântate și fooooarte mulțumite că, în sfârșit, găsiseră răspunsul la această dilemă. Așadar, micile prințese din povestea „Semincioara fermecată” există în realitate, locuiesc în Chișinău și sunt foarte inteligente de felul lor.
Sper că „Semincioara fermecată” să-i scoată pe cât mai mulți părinți din încurcătură atunci când picii se vor arăta interesați de apariția lor pe lume”, scrie Stela Popa pe site-ul său.

Ca și „Îngerii Mării”, această carte va fi pictată de Stela Damaschin – Popa. Iar jurnalista Stela Popa, pregătește deja înregistrarea poveștii pe un CD audio.  Primele din lista vedetelor care vor citi „Semincioara Fermecată” sunt Adriana Ochișanu și Geta Burlacu. 

Cartea ”Semincioara fermecată” va fi un cadou pentru fiul jurnalistei – Dan-Andrei. Lansarea va avea loc pe data de 16 mai, de ziua de naștere a acestuia, la Librăria din Centru de la Editura Cartier.

Anna Casian-Musteață
Foto - Facebook

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu