Au fost desemnate Top 3 cele mai K LUMEA mărțișoare

În perioada 17 – 25 februarie K Lumea a venit cu o nouă provocare pentru artizanii din Republica Moldova și România – alegerea celui mai K Lumea mărțișor.  Doritorii de a participa și-au  înregistrat mărțișorul creat de ei în concurs și ... au așteptat rezultatul. 

Am avut de toate, bune și foarte bune! Mulțumim tuturor artizanilor noștri! Ne-ați făcut să fim mândri de cât talent, creativitate și bun gust ați transmis prin acest frumos simbol al primăverii românești”, scriu organizatorii pe site-ul K Lumea.


Astfel, juriul a ales, din cele peste 225 de mărțișoare înscrise în concurs, doar  trei. Locul I i-a revenit Liliei Costișanu/Lileta, care s-a pricopsit  cu un lunch de weekend pentru 2 persoane la Restaurantul italian ”Mezzo” + 2 bilete la Teatrul ”Mihai Eminescu”. Pe locul II s-a clasat Elena Marcu/Atelierul Bunelul și Rodica Tinca/ Little Houses, care au câștigat câte un masaj balinez și o oră în Aqua Zone + 2 bilete la Teatrul ”Mihai Eminescu”, iar locul III i-a revenit Aurelianei Lixandru și Lindei Stănescu/Linda Handmade - Gift voucher Spa by BERD’S – în valoare de 500 lei + 2 bilete la Teatrul ”Mihai Eminescu”.

Juriul a fost  format din echipa K Lumea, Hotel Berds, Luminița Gorcinschi, profesoară AMTAP, designerul Mihai Stamati și  Olga Radu, Directoarea Casei Imago.

Locul ILocul II
Locul III


 

Anna Casian-Musteață
Sursa - K LUMEA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu