Cadouri pentru femeile dragi de la meșterii hand made autohtoniMartie este luna femeilor, iar pe data de 8, cu siguranță vei dori să surprinzi femeile dragi  ție cu un cadou deosebit realizat de meșterițele de la noi din țară. Noi îți venim în ajutor cu unele idei. Sperăm să-ți fie de folos și să alegi darul potrivit!


1.Accesorii de la ”Lilly accessories handmade”
”Lillyaccessories handmade” propune o  linie de bijuterii handmade cu pietre semiprețioase, potrivite pentru diferite ocazii. Un cadou ideal atât pentru mame, soții, iubite, cât și pentru prietene, sunt accesoriile pentru cămașă – broșele jabou.  Iar pentru fetițe ”Lilly accessories handmade”  a pregătit bentițe și coronițe handmade.


2.Gentuțe handmade meșterite de Inga Varvariuc
Dacă deja cunoști preferințele femeii dragi în materie de genți, îi poți face un astfel de cadou. Un asortiment divers găsești la Inga’s Clutch, mămică a doi copii frumoși care, în timpul liber, încearcă să facă ceea ce îi place – să meșterească.


3.Eșarfe elegante de la ”Crochet by ELLY”
Elena este meșterița care, cu ajutorul aței și a croșetei, realizează lucrări unice și deosebite. Deși croșetează de când se ține minte, și-a făcut cunoscute lucrările de puțin timp. Este deja apreciată și solicitată. Dacă ești în căutarea eșarfei ideale pentru femeia dragă, o găsești la ”Crochet by ELLY”.


4.Felicitări de la Zefir
Ce fel de sărbătoare fără felicitare? Iar o felicitare handmade este mai mult decât potrivită. O găsești la Zefir.


5. Ciocolate amaRAWia de la Gourmandeye
Cui nu-i place dulcele? Și mai ales, cel făcut din ingrediente 100% naturale? Îți propun să surprinzi femeia dragă cu o ciocolată amaRAWia homemade.


6. Cutie pentru bijuterii de la Ludmila Bijoux


Orice femeie adoră bijuteriile. Suntem siguri că și femeia dragă ție are o mulțime de bijuterii. Dacă vrei să o surprinzi, dăruiește-i o cutie pentru bijuterii. O găsești la Ludmila Bijoux.Sărbători frumoase îți dorim!

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu