La Chișinău va avea loc un Iarmaroc al Fericirii

Pe data de 3 aprilie, la Chișinău,  va avea loc un iarmaroc de cadouri. În cadrul iarmarocului, vizitatorii vor avea ocazia de a achiziționa obiecte handmade, suvenire, bijuterii, haine, etc.

Cei prezenți vor avea ocazia de a participa la tombolele organizate, dar vor avea parte și de un program distractiv, cu multe surprize.


Iarmarocul Fericirii este organizat de redacția ediției de elită și binefacere ”Ladies&Gentlemen”. Banii adunați pentru arenda meselor  de către vânzători, dar și donațiile acumulate, vor fi utilizate pentru ajutorul familiilor cu bolnavi de distrofie musculară progresivă Duchenne. 

Iarmarocul se va desfășura între orele 10:00 – 16:00.

Sunt așteptați toți doritorii! Intrarea la Iarmarocul Fericirii este gratuită.

Adresa: TAXI BLUES / City Nostalgie Cafe ( Dacia 28/4) 

Mai multe detalii găsiți aici.

Anna Casian-Musteață


Un comentariu:

 1. Iarmaroc de Mărfuri pentru CADOURI!!!! ( se vinde tot, ce poate fi procurat pentru un cadou cuiva în stil handmand) ( 50 lei masa) pe 3 aprilie de la orele 10 pînă la 16-00. Vînzătorii vin la 9-00. Va fi program distractiv, tombolă, surprize!
  Adresa TAXI BLUES / City Nostalgie Cafe ( Dacia 28/4) la terasă sub umbrele.
  Iarmarocul Fericirii e organizat de redacția ediției de elită și binefacere Ladies&Gentlemen, (banii strînși pentru arenda meselor și donațiile vor fi utilizați pentru ajutorul familiilor cu bolnavi de distrofie musculară progresivă Duchenne.) Banii de la vînzarea mărfurilor sunt ai vînzătorilor! Bineînțeles, oricine va putea să participe cu o donație pentru bolnavii de distrofie musculară, dar asta la dorința și alegerea omului.
  Intrarea la Iarmarocul fericirii - CRATUIT, telefon de contact pentru vînzători 079481303
  Număr de mese limitat! Nu mai multe de 25!https://www.facebook.com/events/994094054016869/permalink/1010584829034458/

  RăspundețiȘtergere