Lansare de cărți pentru copii. Vino și tu!

Pe data de 7 aprilie 2016, în incinta Tucano Coffee Moldova, va avea loc lansarea cărților scrise de Cristina Bujor - „Obișnuitul neobișnuit” și „Despre prietenie”.

În cadrul evenimentului de lansare va participa Daniela Terzi-Barbaroșie, psihologă și psihoterapeută de familie și cuplu, care va discuta cu cei prezenți despre poveștile care alină, care vindecă și care bucură.


”Vom privi comportamentele, stările emoționale și modalitățile de comunicare ale copiilor noștri prin ochii lor, pentru a-i înțelege mai bine și a-i ajuta să se înțeleagă pe sine și lumea din jur”, anunță organizatorii.

Cele două cărți pornesc de la ideea de a crește  copii fericiți, armonioși și atenți la ce se întîmplă în jurul lor, ca ulterior să devină adulți fericiți, întregi și responsabili. 

„Obișnuitul neobișnuit” și „Despre prietenie”, prima apariție dintr-o viitoare colecție mai vastă despre relații și emoții, scrise de Cristina Bujor, sunt destinate copiilor de la 4 la 10 ani și transmit cititorilor valori importante pentru toate vîrstele într-un limbaj accesibil copiilor, cu ajutorul unor desene atractive și ale unor povestioare hazlii. 

Participarea la evenimentul de lansare costă  50 lei, în schimbul cărora cei prezenți vor primi  un voucher de consum cu aceeași valoare, valabil în rețeaua cafenelelor Tucano Coffee.

Sunt așteptați toți doritorii!

Mai multe detalii despre eveniment aflați aici.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu