Participă și tu la ”Marșul pentru viață”!

În această sâmbătă, Asociația „Moldova pentru viață” organizează la Chișinău  ”Marșul pentru viață 2016 – Pentru viață, pentru femeie, pentru familie”. Evenimentul se va desfășura pe traseul: IMSP Spitalul Clinic Municipal nr. 1 (str. Melestiu, 20) – Viaduct – str. Ciuflea – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – Scuarul Catedralei.

La finalul acțiunii, în Scuarul Catedralei, va fi organizat un concert caritabil Live for Life, cu acces liber. Participă: Ion Razza și Martin Budurin, membrii formației „Catharsis”, Aura, Olia Tira, Georgeta Voinovan, Cezara și alții. 

În Chișinău, Marșul și concertul sunt realizate cu ajutorul oamenilor frumoși la suflet și cu inimă mare de la companiile Berlizzo Events, Faină Lumină, Colors Avertising Agency și Ciofilm.


Manifestațiile ”Marșul pentru viață” din Republica Moldova au loc în cadrul campaniilor internaționale anuale de promovare a culturii vieții March for life, organizate în Statele Unite ale Americii, Franța, Polonia, România, Irlanda, Elveția, Belgia, Slovacia și în altele țări.

Sunt așteptați toți doritorii, sâmbătă, 26 martie, ora 12.00, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 pentru a participa Marșul bucuriei pentru viață!

Mai multe detalii - aici.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu