Scriitoarea Cristina Costov își lansează cea de-a doua carte - ”Omul din bronz”


Pe data de 25 martie 2016, în incinta Bibliotecii Municipale ”B.P.Hașdeu” din Chișinău, va avea loc lansarea volumului de nuvele ”Omul din bronz” de Cristina Costov. Evenimentul va începe la ora 16:00 și va fi moderat de  poetul și plasticianul Victor Cobzac.

Făcând referire la această lansare, Victor Cobzac susține: ”Puteţi avea lucruri mai importante în această zi şi asta vă justifică, dar vă asigur că aveţi ce pierde nefiind prezenţi la această lansare de carte: nu o să puteţi pipăi cu ochii proprii intriga care deja se urzeşte, nu o să aveţi prilejul să-mi puneţi întrebări, o să rataţi ocazia de a vă simţi bine ascultând răspunsul din gura unei persoane nebune de taina scrisului, poate că unica ocazie să admiraţi o Scriitoare plină de fiorii îndrăznelii de a spune lucrurilor pe nume, de ai admira sinceritatea şi frumuseţea lăuntrică şi fizică. Fiţi mai sus, iar noi Vă aşteptăm jos, la talpa Pământului, în incinta Bibliotecii B.P.Haşdeu cum poate să aştepte o Mamă copii să-i pupe în frunte şi să le spună că îi iubeşte. Vreţi să simţiţi pe obraz şi să plecaţi cu amprenta lăsată pe ambii... a unui sărut cu gust de primăvară? Uşa e deschisă. O să mă strădui nu să fiu, dar să trăiesc acele clipe sfinte de a fi moderatorul unui eveniment care o să vă marcheze pe mulţi”.


Prima lansare a volumului de nuvele ”Omul din bronz”, Cristina Costov a făcut-o la Roman, România, unde a fost înalt apreciată de criticii literari și de scriitorii contemporani. De asemenea, colegii de breaslă au doar cuvinte de laudă la adresa scriitoarei.

La eveniment sunt așteptați toți doritorii de a petrece o seară de neuitat, dar și de a se delecta cu frumoase nuvele din volumul ”Omul din bronz”.

Mai multe detalii despre evenimentul de lansare aflați aici

Tânăra scriitoare Cristina Costov s-a născut pe data de 24 noiembrie 1982, în satul Dondușeni, raionul Dondușeni. 
În perioada 1989 – 1999 și-a făcut studiile la Liceul ”Mihail Sadoveanu” din orașul Ocnița. A studiat mai apoi la Universitatea Europeană din Moldova, Facultatea de Drept Penal.
În prezent, este masterandă la Universitatea Europeană, facultatea Psihologie Clinică.
Este mama a două fetițe.
Recent, și-a făcut debutul în literatură, lansând romanul ”Târfa”.

Anna Casian-Musteață

Un comentariu: