„Biblioteca Publică și Comunitatea” – dialog cu expertul suedez în domeniul bibliotecilor, Inga Lunden

Biblioteca și Comunitatea
Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” și Programul Novateca invită la un dialog deschis pe tema: „Biblioteca Publică și Comunitatea”, care va avea loc pe data de 7 aprilie, 2016.

”Acest eveniment constituie o oportunitate de a avea o discuție asupra modelului modern al unei biblioteci publice cu expertul suedez în domeniul bibliotecilor Inga Lunden, precum și cu partenerii bibliotecilor, reprezentanți ai ONG-urilor, și, desigur, cu membrii comunității. Directorul Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”, Mariana Harjevschi, directorul Programului Novateca, Evan Tracz și Inga Lunden vor împărtăși experiența lor în ceea ce privește cooperarea dintre bibliotecă și comunitate, societate civilă, parteneri privați și publici și vor discuta modelele în care bibliotecile publice devin o platformă utilă pentru dezvoltarea unei comunități sănătoase. Astfel, suntem în așteptarea ideilor, gândurilor și întrebărilor dumneavoastră în ceea ce privește modul în care bibliotecile ar putea să ajute sau să susțină activitatea dumneavoastră sau a instituției pe care o reprezentați, sau ar putea facilita vizarea unui un public mai larg, astfel determinând un impact mai mare asupra comunității”, spun organizatorii.


Sunt așteptați toți doritorii, cu începere de la ora 14:30, la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” (bd. Stefan cel Mare nr. 148).

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu