Dorina Codreanu invită la lansare de carte

Tânăra poetă Dorina Codreanu organizează în această duminică lansarea volumului de poezii  ”Poeme”. Evenimentul  va avea loc la Biblioteca Națională. În cadrul lansării, poeta va  vorbi despre poezie, își va  aminti cu drag de copilărie, părinți și viața satului.  

Să ne unim prin poezie
Mergând pe calea literară
Simți-vom dor și feerie
În astă zi de primăvară.


Este un eveniment cu o importanță deosebită. Am așteptări mari de la această zi și sunt sigură că va fi una frumoasă, atât pentru mine, cât și pentru invitații mei”, a declarat Dorina pentru CultARTlife.

 
Vor veni să o susțină pe tânăra poetă colegii de breaslă, prietenii și oamenii dornici de a-i cunoaște poezia. De asemenea, în cadrul evenimentului, Ina Castraveț va susține  un program cultural.

Lansarea de carte va fi moderată de Aurelia Balan-Cojocaru, psiholog. ”Vreau să-i mulțumesc în special Aureliei Balan-Cojocaru pentru că a acceptat să fie moderatoare”, a mai menționat poeta.

Doritorii de a achiziționa cartea o vor putea face în cadrul evenimentului.

Sunt așteptați toți cei care iubesc poezia de suflet, pe data de 10 aprilie, cu începere de la ora 12:00.


 P.S. Joi, 7 aprilie, Dorina Codreanu își va lansa cartea și în satul natal  Ștefănești, raionul Florești, în Sala de Festivități a Liceului Teoretic ”Ștefănești”. Începând cu ora 13:30 îi vor fi alături părinții, profesorii și elevii însetați de frumos și iubitori de literatură de suflet. ”Este inițiativa profesorilor și elevilor care mă așteaptă cu drag acasă, împreună cu cărțile mele,  să citim, să discutăm și să plutim împreună pe aripile poeziei”, susține autoarea.

Un interviu cu Dorina Codreanu citiți aici.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu