În preajma Sărbătorilor Pascale, fă o faptă bună! Ajut-o pe Mihaela!

Mihaela Popovici este o tânără din Botoșani, România. Pentru că Mihaela suferă de diabet zaharat tip 1 (insulino-dependent), diagnosticat la vârsta de 9 ani, în timp au apărut o serie de complicații: probleme la ochi, artroză, afecțiuni gastrice și hepatice, cea mai urgentă în momentul de față fiind insuficiența renală.

Aflată deja în dializă peritoneală de 10 ani, Mihaela are nevoie urgent de un aparat nou, de ultimă generație, cât mai eficient posibil. Miza este mare, deoarece cu cât se întârzie mai mult începerea hemodializei, cu atât se economisește timpul, un timp și mai prețios la cei 34 de ani ai săi, știind de asemenea, că este pe lista de așteptare pentru un transplant de rinichi.


În acest sens, familia și prietenii Mihaelei fac apel la generozitatea oamenilor. Fiecare bănuț contează și reprezintă un pas înainte!

Doritorii de a o ajuta pe Mihaela o pot face donând bani. Mai multe detalii despre cazul tinerei puteți afla accesând site-ul acesteia - http://www.mihaela-popovici.com/.

Cont bancar EURO :
Mihaela POPOVICI
ING Bank N.V. Amsterdam - Sucursala București
Adresă bancă : Bd. Iancu de Hunedoara nr.48, sector 1, București
SWIFT: INGBROBU
BIC: 606410008
RO12INGB0000999905634358

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu