Mâine, vino și tu la Campionatul de aruncat Tastatura!

Mișcarea Civică ”Tinerii Moldovei împreună cu e-reciclare, organizează miercuri, 6 aprilie 2016, un Campionat de aruncat tastatura, mouse-ul și procesorul


Deci, dacă ai acasă o tastatură căreia îi lipsesc butoane, un mouse sau un ecran care se blochează permanent, nu trebuie să faci nimic altceva decât să te răsbuni pe acestea. Cum? Aruncându-le. Poți face acest lucru participând și tu la Campionatul de aruncat Tastatura.

Modalitatea identificată de noi e una non-formală, dar va ajuta și la protecția mediului înconjurător”, scriu organizatorii pepagina de Facebook a evenimentului.

Competiția are un principiu simplu: câștigă cel/cea care aruncă cel mai departe mouse-ul sau tastatura.

Vom împărți concursul în categorii, în funcție de produsele electronice aruncate, iar competiția va fi separată pentru fete și băieți. Noi îți vom pune la dispoziție câteva lucruri care să fie aruncate, dar perfect ar fi să vii și tu cu ceva de acasă. Nu de alta – dar riscăm să stricăm tot de la primele aruncări și nu mai avem cu ce termina concursul! Toate „ruinile” electronice de la concurs vor fi trimise spre reciclare și prin asta vom evita aruncarea lor la o gunoiște obișnuită și deci, poluarea mediului!”, spun organizatorii.

Câștigătorii vor obține și premii pe măsură.

Sunt așteptați toți doritorii, miercuri, ora 17:00!

Mai multe detalii despre eveniment poți afla aici.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu