Va avea loc Inaugurarea Expoziţiei aniversare ”Taina creaţiei în culorile Curcubeului”

Centrul Naţional de Conservare şi Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial, în colaborare cu Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală, organizează  pe data de 8 aprilie 2016  inaugurarea Expoziţiei cu genericul Taina creaţiei în culorile Curcubeului.

Evenimentul este organizat cu prilejul marcării a 25 de ani de activitate a Clubului de creaţie „Curcubeu” şi va avea loc în incinta Muzeului Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală.

În cadrul acestei expoziţii aniversare vizitatorii vor  avea ocazia de a admira diverse lucrări: feţe de masă, prosoape, mileuri, icoane tablouri, croșetate, brodate, executate în diferite tehnici și care sunt de o valoare artistică incontestabilă. 


Clubul “Curcubeu” a fost înfiinţat în anul 1991 de un grup de meşteriţe pasionate de croşetă, lasetă, broderie artistică … Conducător este meşterul popular Ludmila Berezin, care ţine la fiecare membru al clubului şi preţuieşte orice lucrare. Meşteriţele se întrunesc în fiecare duminică la Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală, astfel doritorii de a însuşi aceste meşteşuguri sunt bineveniţi în cadrul acestor reuniuni.  Pasiunea şi dragostea de frumos este hrana spirituală pentru meşteriţele din Clubul “Curcubeu”. 

Sunt așteptați toți doritorii, cu începere de la ora 14.00!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu