”Copii ”cuminți”...cu vedete parinți” – concert de caritate pentru întreaga familie

Tradițional, la sfârșitul lunii mai, în preajma Zilei Internaționale a Copilului, la Palatul Național ”Nicolae Sulac” se desfășoară concertul de caritate ”Copii ”cuminți”...cu vedete parinți”. Anul acesta, evenimentul va avea loc pe data de 28 mai.

În cadrul concertului vor participa vedetele estradei naționale și interpreții de muzică populară, alături de copiii lor. 

Fondurile acumulate din vânzarea biletelor pentru concert vor fi folosite în calitate de donații pentru susținerea și dezvoltarea unor programe și cercuri de educație culturală a copiilor, școlilor de muzică și artă; îmbunătățirea și amenajarea terenurilor sportive și de joacă, aflate în spațiul rural din Republica Moldova.


Pe parcursul anilor, din cei aproximativ 340.000 lei adunați, au fost procurate pentru copii şi adolescenţi echipamente sportive, cărţi, instrumente muzicale, costume naţionale pentru cercurile de creaţie și amenajate terenuri de joacă în câteva grădinițe din satele Moldovei.

Biletele pentru concertul ”Copii ”cuminți”...cu vedete parinți”, ediția 2016, pot fi rezervate și procurate la numărul de telefon 022- 213544 sau on-line pe www.iticket.md.

Vino și tu la concert și susține dezvoltarea culturii și a muzicii din Republica Moldova!

Mai multe detalii despre eveniment  - aici.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu