”Fantasy by Tatiana” – rochiile cu parfum de meditație, create de Tatiana Onofrei

Tatiana Onofrei este o tânără creativă și ambițioasă, care confecționează rochii pentru preferințele și gustul tuturor femeilor, dar mai ales al celor ce adoră stilul anilor ’50. Și-a numit mica afacere ”Fantasy by Tatiana”, ceea ce înseamnă rafinament, bun gust și calitate. Mai multe despre Tatiana și pasiunea ei, aflați din interviul de mai jos!

De ce ”Fantasy by Tatiana”?
”Fantasy by Tatiana” indică faptul că prin lucrările care le realizez îmi exprim emoțiile și fanteziiile mele. Nu mă cataloghez drept un designer, dar sunt o amatoare a ceea ce îmi place să port zi de zi.

De unde vine pasiunea ta pentru fashion și croitorie?
Dintotdeauna am fost pasionată de modă. Din acest motiv mă și ocup cu strategia de promovare a designerilor autohtoni. Îmi place să urmăresc și să admir oamenii care crează lucruri frumoase și calitative.  


Cine/ce te inspiră?
Eu mă ocup cu meditație. De acolo îmi vine inspirația. 

Care a fost prima rochie creată de tine?
Prima rochie pe care am confecționat-o a fost una mai specială, căci am realizat-o pentru un moment important din viața mea.

De fapt, când ai început a confecționa rochii?
Recent! Ador rochiile anilor ’50, dar când am început să îmi caut una îmn magazinele de la noi, nu  puteam găsi rochia care îmi place, care să arate bine, să fie comodă și practică. De aceea, am decis că cel mai bine este să o creez eu singură. De aici a început totul.

Cine sunt clientele tale?
Clientele mele sunt femeile, lady, care preferă rochiile ce le oferă o alură de rafinament.

Cum ”ia naștere” o rochie?
E o chimie, e ceva  inexplicabil. Îmi vine în minte ideea, croiala și îmi doresc să fie realitate.

Pregătești o colecție?
Am un program foarte încărcat, dar încerc să mă mobilizez. Sper să creez o colecție, dar timpul va arăta cum vor decurge lucrurile.


Ce planuri de viitor ai ce ține de proiectul tău?
Planuri nu mi-am făcut. Las ca totul să decurgă de la sine, să meargă așa cum trebuie să fie.

Cine este Tatiana Onofrei?
Tatiana Onofrei este o nebunatică, care crede în oameni buni, proiecte  grandioase și cunoașterea universului așa cum este.

Mult succes în tot ceea ce faci și mulțumesc pentru interviu!

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu