La Chișinău va fi lansat romanul ”Lupii Trecutului. Sofia”, de Natașa Alina Culea!

Un nou eveniment pentru iubitorii de lectură! Pe data de 2 iulie, la Chișinău, va avea loc evenimentul de lansare a romanului ”Lupii Trecutului. Sofia”. Scris de autoarea Natașa Alina Culea, acesta reprezintă ”o poveste a experiențialismului, marcând trăiri definitorii pentru existența umană. Dragostea, ura, regretul și vinovăția se împletesc armonios, dând naștere unui nou gen în literatura românească contemporană, reușind să îl facă pe cititor să se întrebe Suntem, dar ce vom fi? Suntem, dar ce am fost”, se spune într-o recenzie pe goodread.ro.


Lansarea romanului  ”Lupii Trecutului. Sofia” se va desfășura în incinta Restaurantului Garden Palace, cu începere de la ora 14:00.

Cu un moment muzical va veni Stela Botez – Fata cu cobza, care va cânta și va încânta inimile celor prezenți. Evenimentul va fi moderat de Tatiana Slivca.

Toți participanții vor avea posibilitatea de a achiziționa cartea cu autograf de la autoare! De asemenea, aceștia vor primi premii de la partenerii evenimentului: vinuri de la Apriori și dulciuri de la Rifero. Iar Lavanda de Moldova va avea grijă ca cei prezenți să meargă acasă cu câte un cadou aromat.
 
Sunt așteptați toți doritorii!

Mai multe detalii despre lansarea romanului ”Lupii Trecutului. Sofia” – aici.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu