Festivalul GUSTAR revine! Iată CÂND va avea loc!

În perioada 5 – 7 august 2016, în localitatea Furceni, raionul Orhei, va avea loc Festivalul Muzical GUSTAR, ediția 2016.

Cei care, timp de 3 zile vor veni la acest festival, vor ave aocazia nu doar de a petrece un weekend frumos cu familia sau cu prietenii, dar și de a asculta cei mai populari artiști ai momentului, de a efectua excursii în zonele istorice din apropiere, de a participa la numeroasele activități și workshop-uri, dar și de a achiziționa diverse lucrușoare din cadrul târgurilor și expozițiilor deschise acolo.


În premieră, festivalul va avea două scene!

Până la data de 31 iulie, ora 12:00, biletele pot fi cumpărate conform următorului preț:

  • 6 august – 100 lei
  • 7 august – 100 lei
  • 5 – 7 august – 150 lei
Pe data de 5 august, la festival vor avea acces doar persoanele care au procurat abonamentul de 3 zile, iar bilete aparte pentru această zi nu se vor vinde.  Între 1 și 7 august prețul unui bilet de o zi va fi de 150 de lei, iar prețul abonamentului va fi de 200 de lei. Biletul la transportul care va duce vizitatorii la festival va fi de 35 de lei.

Mai multe detalii despre Festivalul GUSTAR 2016 aflați la numărul de telefon  (22) 233 898, pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe www.gustar.md.

Sunt așteptați toți doritorii!

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu