Natașa Alina Culea și-a lansat la Chișinău romanul ”Lupii Trecutului. Sofia”

Zeci de pasionați de lectură au venit în această după-amiază  să o cunoască pe scriitoarea din România - Natașa Alina Culea. Aceasta și-a lansat romanul ”Lupii Trecutului. Sofia”, pe care l-a descris în trei cuvinte: Umbre, Pasiune, Renaștere.

Natașa a ales să-și lanseze cartea la Chișinău deoarece, spune ea, femeilor (și nu numai) din Republica Moldova le place arta, lectura și toate lucrurile frumoase. 


În cadrul evenimentului, scriitoarea a mărturisit că apariția cărții se datorează unui vis, pe care ne îndeamnă să-l descoperim lecturând romanul.

Cei care au venit la lansare, au avut posibilitatea de a participa la o discuție de suflet cu Natașa Alina Culea, care a răspuns la întrebări, dar a făcut și diverse mărturisiri despre cele 3 cărți pe care le-a scris până acum – ”Natașa, bărbații și psihanalistul”, ”Marat”, ”Lupii Trecutului. Sofia” – și altele 2, în curs de apariție.


De asemenea, cititorii au cumpărat romanul cu autograf, au ascultat cântece interpretate de Stela Botez și cobza sa și au participat la o tombolă cu multe premii frumoase. 

Evenimentul, moderat de Tatiana Slivca, a fost unul cu parfum de levănțică de la Lavanda De Moldova, cu gust delicat de vin de la Apriori Wine și ciocolate de la Rifero și cu hăinuțe pentru cărțile nou-achiziționate de la Huse Handmade  ”Color Case”.

Lansarea cărții ”Lupii Trecutului. Sofia” de Natașa Alina Culea a fost organizată de Elibrăria.eu și Clubul Cititoarelor Moderne și găzduită de Garden Palace Events Restaurant.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu