Scriitoarea Diana Farca invită la lansarea cărții ”La Limită”O lansare de carte deosebită va avea loc la Chișinău, pe data de 15 septembrie. În cadrul unui eveniment de excepție, scriitoarea Diana Farca își va lansa primul roman de ficțiune ”La Limită”, iar cu această ocazie, toți iubitorii de lecturi sunt invitați să o cunoască pe autoare.

Cei prezenți vor avea ocazia de a achiziționa cartea cu autograf, de a  dresa diverse întrebări, dar și de a audia un frumos dialog dintre Diana Farca, jurnalista Tatiana Slivca și bloggerița Cristina Evtodii-Marcu. 

Despre romanul ”La Limită”, scriitoarea Natașa Alina Culea scrie pe bogul său:... nu este despre bătrânețe, ci despre experiență de viață, nu este despre tinerețe candidă, ci despre înțelepciunea sâmburelui ce știe că va fi un arbore falnic cândva. Romanul nu vine cu o idee șocantă preluată jurnalistic. Diana Farca a creat cu vivacitate un roman fabulă emoționant, scris mucalit, ce-mi amintește cumva de filmul coreean “Spring, Summer, Fall, Winter… and Spring”, de ciclicitatea vieții, de roata neobosită a destinului uman”.

Evenimentul este organizat de Clubul Cititoarelor Moderne și Elibraria.eu și va avea loc în incinta Paprika Wine Pub, cu începere de la ora 18:00.

Iar dacă vreți să o cunoașteți pe Diana Farca, nu ezitați să veniți laeveniment și să-i citiți blogul.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu