”Cadoul din cutia de pantofi” – un dar care va readuce zâmbetul pe buzele copiilor mai triști

Proiectul social ”Cadoul din cutia de pantofi”, cunoscut în întreaga lume, este organizat și la Chișinău. Aflat la cea de-a doua ediție, acesta va demara pe data de 22 noiembriem, ora 13:00 și va dura până la 20 decembrie. În această perioadă, doritorii de a face un bine, pot aduce darurile în orice local Oliva Restaurant și Tucano Coffe Moldova.

Ce trebuie să conțină ”Cadoul din cutia de pantofi”?
Totul este foarte simplu: se ia o cutie de pantofi, se împachetează cu hârtie pentru cadouri, iar în cutie puteți pune tot ce poate aduce bucurie unui copil (de la 1 an până la 15 ani): rechizite școlare, jucării, obiecte de igienă personală (periuță/pastă de dinți, șampon, gel de duș), cărți, îmbrăcăminte (căciuliță, fular, mănuși, ciorapi colorați), dulciuri (biscuiți, napolitane, bomboane). Neapărat adăugați și o scrisoare pentru cel sau cea care va primi cadoul și nu uitați să lipiți pe cutie informație pentru organizatori, ca să știm cui să ducem cutia – de exemplu, „Pentru un băiețel de 8 ani, de la mine și fratele meu Dragoș”.

Organizatorii Proiectului social sunt Comunitatea ”Cadoul din cutia de pantofi” și Fundația ”Ajută un Om!”.
Sunt invitați să contribuie toți doritorii, de la mic la mare! Împreună putem aduce zâmbetul pe buzele unor copii mai triști!

Mai multe detalii despre evenimentul de lansare – AICI și despre Proiect – AICI.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu