Vino la cel mai mare Târg Caritabil de Crăciun și ajută copii bolnavi de leucemie!

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Asociația ”Viața fără leucemie”  organizează cel mai mare Târg Caritabil de Crăciun. Astfel, pe data de 10 decembrie, toți doritorii de a ajuta copii bolnavi din secția oncohematologică, sunt așteptați să vină la acest eveniment. Din mijloacele acumulate de pe urma vânzărilor și a actelor de caritate, organizatorii  vor procura preparatele medicamentoase necesare pentru tratamentul micilor pacienți.

În cadrul târgului, vor fi expuse spre vânzare lucrările meșterilor handmade din Moldova, haine, încălțăminte și jucării. De asemenea, va fi amenajată și o zonă Food.

Pentru vizitatorii care vor dori să contribuie la dezvoltarea artistică a copiilor cu boli oncologice ale sângelui, organizatorii vor aranja o masă cu lucrările micuților, iar fiecare va putea lua o lucrare, lăsând în schimb o sumă de bani în boxa special amenajată. Banii adunați la această masă, vor fi utilizați pentru procurarea articolelor de cancelarie și diverse ocupații artistice. 

Iar pentru copilașii care vor veni la eveniment împreună cu părinții, vor fi organizate jocuri, master class-uri, aquagrim, desene, aplicații și ședințe foto.

Târgul Caritabil de Crăciun va avea loc în incinta hotelului Jolly lon, între orele 10:00 – 17:00. Intrarea este gratuită pentru toți doritorii!

Mai multe detalii despre eveniment – AICI.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu