Dăruiește și tu „O rază de lumină pentru lumea Iuliei”!

Pe data de 23 noiembrie 2016, Departamentul Social, Cultură și Sport al Ligii Tineretului din Moldova organizează un concert de binefacere cu genericul „O rază de lumină pentru lumea Iuliei”.

Evenimentul, care are scopul de a colecta 37 000 lei  necesari pentru operația micuței, va avea loc în incinta Filarmonicii Naționale ”Serghei Lunchevici” din Chișinău.

La concert vor evolua interpreți autohtoni: Mariana Mihăilă, Mariana Șura, Laurențiu Popescu, Doina Arseni, Anișoara Dabija, Iana Oleinic, Doinița Gherman, Danny Doba și Corul Cariccio.

Iulia Stratu, de 8 ani, din satul Puțintei r. Orhei  are de la naștere handicap de vedere (boala ochilor i s-a transmis de la mamă), ceea ce o încurcă pe Iulia să comunice de la egal la egal cu semenii săi și să se simtă încrezută în sine în compania lor. De anul acesta fetița este elevă, în clasa I-a specială, pentru copiii care rămân în urmă în dezvoltare. Iulia învață bine, învățătorii o laudă, dar din cauza problemelor de vedere ea nu poate studia la putere maximă și întâmpină mereu dificultăți. În familie situația financiară este grea. Mama nu poate să lucreze, iar tatăl nu are un serviciu constant. 

Concertul de binefacere cu genericul „O rază de lumină pentru lumea Iuliei” va începe la ora 18.00. Costul unui bilet este de 80 de lei, bani care vor merge la familia Stratu, pentru tratamentul Iuliei.

Sunt așteptați toți doritorii de a face un bine!

Mai multe detalii despre eveniment – AICI

Anna Casian-Musteață              

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu