La Chișinău va fi inaugurată expoziția de fotografii “Pentru că eu trăiesc aici 2.0”

Pe data de 4 decembrie, cu începere de la ora 13.00, în incinta Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, va fi inaugurată expoziția de fotografii ”Pentru că eu trăiesc aici 2.0”. Aceasta prezintă istorii personale unice a oamenilor care trăiesc în Moldova, iar organizatorii își propun să împărtășească cu vizitatorii expoziției background-ul etnic diferit a unor jurnaliști, reprezentanți a sectorului cultural, activiști pentru drepturile omului, refugiați, activiști civici, oameni de identitate etnică mixtă, care contribuie la dezvoltarea țării în diverse domeniile de activitate. 

”Pentru că eu trăiesc aici 2.0” - este un proiect ce susține diversitatea culturală și etnică a Moldovei, care este prezentă în fiecare din noi. Este o oportunitate de a  împărtăși istoria personală, ideile, gândurile, întrebările și problemele. Este o discuție sinceră despre temeri, valori, tradiții, ostilitate, toleranță, discriminare și drepturile omului.

”Pentru că eu trăiesc aici 2.0” este un dialog deschis despre identitate, interacțiunea interculturală și provocările cu care se confruntă persoanele cu un background etnic mixt în lumea modernă.

Evenimentul este organizat de Centrul de educație non-formală ”Diversitate”, susținut de Civil Rights Defenders.  

Sunt așteptați toți doritorii, intrarea fiind liberă!

Mai multe detalii despre eveniment – AICI.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu