Participați la evenimentul de caritate ”Light of Hope” și faceți un bine!

ONG-ul ”Viața fără cancer” organizează pe data de 5 noiembrie evenimentul de caritate ”Light of Hope”, care va avea loc în Scuarul Catedralei, cu începere de la ora 17:00.

Scopul evenimentului este de a colecta resurse financiare pentru Maxim Vintila, care trece un curs de reabilitare la Moscova, după operatia de transplant de măduvă osoasă.

Fiecare participant va avea oportunitatea să aprindă un lampion, contra unei donații simbolice, pentru a-i susține pe cei care, în aceste clipe, lupta cu cancerul, care au triumfat asupra bolii, precum și în memoria celor care au fost răpuși de această maladie nemiloasă.

Dacă nu puteți participa la eveniment, dar vă doriți să susțineți o persoană apropiată, puteți transmite mesajul textului pe care ați dori să-l scrieți pe lampion, la  adresa de email: vfcancer@gmail.com. De asemenea, la aceeași adresă va trebui să anexați și confirmarea efectuării donației, care poate fi făcută prin intermediul terminalelor MMPS și NettoPro.

Echipa Echipa ”Viața fără cancer”  va avea grijă ca toate mesajele să fie scrise pe lampioane, iar acestea să fie aprinse în seara evenimentului.

Mai multe detalii despre eveniment – AICI.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu