Scriitoarea Adriana Ungureanu își lansează la Chișinău romanul ”ARTISTA”! Află detalii!

Un eveniment de excepție, marca ”Elibraria” și ”Clubul Cititoarelor Moderne” va avea loc la Chișinău! Pe data de 24 noiembrie, scriitoarea Adriana Ungureanu își lansează romanul ”ARTISTA”, în incinta restaurantului ”Villa Garden”.

Cu referire la eveniment, Cristina Dobă, inițiatoarea proiectului ”Elibraria”, a declarat pentru CultART life: ”Pe Adriana Ungureanu am avut-o invitată în cadrul unei întâlniri organizate de ”Clubul Cititoarelor Moderne”, iar atunci ne-a promis că va reveni la Chișinău pentru a-și lansa noua carte. Astfel, am ajuns să organizăm o nouă întâlnire”. 

De cum am văzut titlul și coperta cărții, am știut că la evenimentul de lansare trebuie neapărat să avem invitată și o balerină, mai cu seamă că și Adriana își dorea același lucru. Deci, lansarea va demara cu un moment artistic oferit de balerina Teatrului de Operă și Balet din Chișinău – Maria Morari”, a mai spus  Cristina.

Toți cei prezenți la lansare vor fi surprinși plăcut de către Adriana Ungureanu, care a pregătit daruri pentru fiecare. În acest sens, Cristina Dobă a mai menționat:”Vom avea de toate – cărți, muzică, balet, vin și gustări, oameni buni și frumoși și o sesiune de autografe – exact așa cum îi stă bine unei Artiste să fie lansată!”.

Evenimentul va începe la ora 18:00 și va fi prezentat de jurnalista Tatiana Slivca.

Sunt așteptați toți doritorii!

Mai multe detalii – AICI

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu