Târgul Cadourilor de Toamnă – originalitate, rafinament și calitate

Pentru că toamna se numără nu doar bobocii, dar și cele mai frumoase creații, numeroși meșteri handmade, artizani și producători autohtoni  te invită la Târgul Cadourilor de Toamnă! Astfel, în această sâmbătă, vino cu întreaga familie la Garden Palace Events Restaurant și achiziționează diverse obiecte lucrate cu imaginație, cu pricepere și cu mult suflet. Vor fi puse în vânzare rochii pentru doamne și fetițe, poșete, bijuterii și podoabe, obiecte decorative handmade, cosmetice bio, papioane și cravate, pălării, jucării, dulciuri rafinate, vinuri fine, tricouri, eșarfe, ii, cărți, etc. 

Nu veți găsi nicăieri daruri mai frumoase pentru cei dragi, creații făcute exact pe gustul vostru, la comandă, oameni încântați să vă recomande obiecte care poartă în ele și o valoare autentică și o poveste interesantă. Va fi o sărbătoare a talentului și a firescului din noi. Ne vom cunoaște, ne vom admira reciproc, ne vom îndrăgi, bucurându-ne de obiecte originale, de gusturi rafinate și de o ambianță încântătoare!”, promit organizatorii.

Târgul Cadourilor de Toamnă va avea loc pe data de 19 noiembrie, între orele 10:00 – 16.00, în incinta Garden Palace Events Restaurant. 

Sunt așteptați toți doritorii!

Mai multe detalii despre eveniment - AICI

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu