Participă la Târgul de Crăciun ”Feeria Darurilor 2016” și fă o faptă bună!

Pe data de  17 decembrie, între orele 11:00 – 17:00, Art-salon molDeco invită la ce de-a VI-a ediție a Târgului de Crăciun, cu genericul ”Feeria Darurilor 2016”.  

În cadrul târgului, dedicat decorului pentru casă, își vor expuse lucrările 17 participanț, care vor oferi piese deosebite de autor, create în cea mai mare parte în exemplar unic. 

Vizitatorii vor putea alege pentru oamenii dragi cadouri selectate cu multă grijă, de cea mai bună calitate, piese unicat de ceramică, pernuțe și panouri decorative, obiecte din lemn natural, păpuși și compoziții exclusive lucrate manual, lumânări, cutii, ilustrate, jucării, precum și multe altele. 

Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de un recital acustic de excepție cu formația ”Cuibul”. 

Evenimentul este organizat cu scop caritabil, iar banii adunați în cadrul acestuia vor fi donați unei tinere care a crescut în internat, Svetlana Codreanu. Povestea vieții sale este una foarte tragică, fiind nascută într-o familie cu 7 copii, a rămas orfană de ambii părinți de la vîrsta de 5 ani. Astăzi Svetlana este beneficiara ”Asociației Raionale de Educare a Adulţilor Prutul de Sus” din or. Edineț, iar visul ei este sa-și cumpere o casă, pentru a putea oferi fiului său de 4 ani o viață demnă. O parte din banii necesari Svetlana a reușit să-i adune pe un cont bancar, datorită perseverenței sale și talentului de a picta. Restul banilor pot fi acumulați în cadrul  Târgului de Crăciun ”Feeria Darurilor 2016”.  

Intarea la eveniment este de doar 20 lei, bani care vor fi donați în totalitate și vor permite participarea la o tombolă cu cadouri generoase.

Mai multe detalii despre eveniment – AICI.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu