Vernisajul Magic – un eveniment pentru cei ce cunosc gustul vinului adevărat!

Pe data de 15 decembrie, în incinta Palatului Republicii, toți iubitorii de vinuri sunt așteptați la cea de-a XI-a ediție a Vernisajului  Magic - eveniment de clasă pentru vinurile premium ale Moldovei. În cadrul evenimentului, 35 de companii vinicole producătoare de vinuri de calitate premium reunite sub brandul de țară, Vinul Moldovei, vor expune peste 200 de vinuri, vizitatorii având posibilitatea de a alege vinul preferat. 

Toți vizitatori vor primi în dar un pahar cu logo-ul „Wine of Moldova”, perfect pentru a descoperi și a savura corect fiecare nuanță de gust și aromă a vinurilor bune și o broșură de degustare cu vinurile vernisate.

De asemenea, aceștia vor putea procura direct de la producători, vinuri la prețuri speciale, pentru masa de sărbătoare.

Vernisajul Vinului este un eveniment de clasă dedicat promovării culturii vinului si a consumului vinului de calitate în Republica Moldova, organizat de Oficiului Național al Viei și Vinului, Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Vinuri, cu susținerea partenerului strategic, Proiectul USAID de Competitivitate.

Sunt așteptați toți doritorii, cu începere de la  ora 18.00, la Palatul Republicii! Costul biletelor este de 250 lei și pot fi procurate de AICI.
 
Mai multe detalii despre eveniment – AICI.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu