3 cărți ale scriitorilor autohtoni pentru primele 3 luni din an

Au trecut deja câteva zile din noul an, iar tu încă nu ai început să citești o carte? Echipa CultARTlife îți vine în ajutor cu câteva propuneri. Chiar dacă ești mereu ocupat/ă, fă-ți timp să lecturezi cel puțin o carte pe lună. Îți sugerăm să citești autorii noștri, iar în articolul de mai jos îți prezentăm 3 cărți ale scriitorilor autohtoni pentru primele 3 luni din an.

„Vara în care mama a avut ochii verzi” de Tatiana Țîbuleac
Lansat la începutul lunii decembrie a anului 2016, romanul „Vara în care mama a avut ochii verzi” de Tatiana Țîbuleac a devenit în scurt timp cea mai vândută carte în librăriile din Chișinău. Dupa ce a impresionat cititorii cu „Fabule Moderne”, autoarea vine cu noua sa lucrare, despre care spune că „este o poveste dură, a unei femei bolnave de cancer, care merge împreună cu fiul său într-un sat din Franța, petrecându-și acolo ultima vară”. Mai multe detalii vei afla doar dacă în luna ianuarie alegi să citești cartea „Vara în care mama a avut ochii verzi”!

„513” de Zina Zen
La finalul anului 2016, o altă autoare din țara noastră – Zina Zen – și-a lansat cea de-a treia carte, intitulată „513”. Precedată de „ParalELE” și „It s complicated”, lucrarea „513”  este un miniroman, ca personaj principal având-o pe o femeie în vârstă de 37 de ani, căreia i se întmplă diverse lucruri ciudate. Despre aceasta poți afla mai multe dacă vei citi cartea în una din serile lunii februarie.

 „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga
Pe data de 23 decembrie 2016, Vitali Cipileaga, autorul cunoscutei cărți „De vorbă cu Emma”, a lansat primul său roman – „În umbra pașilor tăi”. „O carte despre pierderi, secrete și căutări. O poveste care te strânge la piept, amintindu-ți încă o dată de adevărata putere a dragostei”, spune Vitali Cipileaga. Pentru a afla întregul conținut al cărții, nu ezita să o citești în luna martie!

Lectură plăcută!

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu