5 filme pe care trebuie să le vezi în 2017

Dacă îți plac filmele, trebuie să știi că, din punct de vedere cinematografic, acest an va fi unul foarte bogat. Astfel, vor apărea drame istorice, povești de dragoste și animații numai bune de urmărit în serile de weekend. CultARTlife îți prezintă 5 dintre cele mai așteptate filme ale anului 2017 și te îndeamnă să afli mai multe detalii despre acestea!

Filmul „Beauty and The Beast”
Una dintre cele mai așteptate pelicule din acest an, clasica poveste de dragoste dintre o tânără frumoasă și un monstru, va fi deosebită în noua adaptare cu Emma Watson și Dan Stevens în rolurile principale. În film îi veți mai putea admira și pe  Emma Thompson, Ian McKellen, Luke Evans, Ewan McGregor, Stanley Tucci, etc.

Filmul „Wonder Woman”
În noul film despre Diana, fosta prințesă a amazoanelor, Gal Gadot joacă rolul Wonder Woman. Extraordinare aventuri o așteaptă pe războinica celebră atât pentru curajul în luptă, cât și pentru bunătatea ei. Îm timpul luptei aceasta își va descoperi nu doar adevăratele puteri, ci și adevăratul destin.

Filmul „Fifty Shades Darker”
Al doilea capitol din “Fifty Shades” îi are pe Jamie Dornan și Dakota Johnson în rolurile lui Christian Grey și Anastasia Steele. Filmul va ajunge pe marile ecrane în luna februarie. În scenă intră Leila Williams (Bella Heathcote) și Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere B.D.S.M. ale lui Christian, care caută să revină în viața lui și să o înlăture pe Anastasia din peisaj.

Filmul „The Fate of the Furious” (Fast & Furious 8)
Al optulea film al seriei Fast & Furious revine în cinematografe cu Charlize Theron, care interpretează rolul unei femei fatale, ce îl ademenește pe Dominic (Vin Diesel) în lumea interlopă. Acesta îi trădează pe cei apropiați, cu toții fiind supuși unor încercări cum nu și-au imaginat vreodată.

Filmul „Dunkirk”
Acest film povestește despre Dunkerque și plajele din nordul Franței, la începutul celui de-al II-lea Război Mondial și anume istoria Operației Dynamo care a constat în evacuarea orașului în 1940 și exodul populației evacuate spre Anglia. Soldați belgieni, francezi, britanici prinși în ambuscadă de către trupele germane vor trebui să ducă o bătălie sângeroasă.

Vizionare plăcută!

Anna Casian-Musteață