5 piese vestimentare must have în această iarnă

Acum, că sărbătorile de iarnă au trecut, ești în căutarea ținutelor pe care să le porți în perioada de iarnă care a mai rămas? Iată care sunt tendințele în modă din iarna 2017 și ce piese vestimentare nu trebuie să îți lipsească din garderobă! Acestea te vor ajuta să creezi ținute nu doar frumose, dar și confortabile, care ți se potrivesc perfect!

Șalurile
În această iarnă se poartă șalurile. Nu e vorba de un fular obișnuit, ci de șalurile care seamănă mai degrabă cu o pătură. Acestea însă îți pot ține de cald, dar te ajută să creezi ținute cât se poate de cool.

Hainele din blană
Optează pentru hainele din blană artificială, care îți vor ține de cald în această iarnă. În plus, acestea sunt extrem de confortabile și arată bine pe orice siluetă.

Puloverele oversized
Dacă îți dorești să fii în tendințe, nu ezita să îți cumperi pulovere oversized. Le poți purta cu pantaloni, blugi sau chiar fuste. Important e să alegi culoarea care îți place și să e simți confortabil.

Hainele în dungi
În acest sezon se poartă hainele în dungi! Poți opta pentru rochii, fuste sau pantaloni cu astfel d eimprimeuri. Marele avantaj al acestora este faptul că se potrivesc oricărei siluete. Astfel, nu vei da greș dacă vei achiziționa o astfel de piesă vestimentară!

Cizmele de piele
Atunci când nu știi în ce să te mai încalți, optează pentru o pereche de cizme de piele. Acestea se potrivesc perfect oricărei ținute și te pot scoate din impas în orice moment!

Tu ce porți în această iarnă?

Anna Casian-Musteață