Acum copiii pot afla mai multe despre bani la „Academia Micilor Economiști”!

În perioada 24 – 26 februarie, A.O. „Alături de copii” organizează „Academia Micilor Economiști”, cu tematica „Educație economică pentru copii- Valoarea banilor și gestiunea eficientă a acestora”. Astfel, părinții doritori de a crește un copil care să fie atent cu banii, îl pot înscrie pe cel mic la acest proiect.

Studiind la „Academia Micilor Economiști”, copiii vor învăța gestiunea banilor, vor conștientiza motivele pentru care trebuie să economisească banii, se vor familiariza cu termenii de consumator/producător, vor înțelege mai bine competiția economică și vor ști cum să recunoască munca drept mijloc de obținere a banilor.

În urma acestui proiect, copiii vor înțelege valoarea banilor, vor conștientiza necesitatea cheltuielilor calculate, vor  putea economisi banii de buzunar, vor ști ce înseamnă o competiție economica, dar și termenii de consumator/producator, vor deveni mai autonomi și  încrezuți în propriile forțe, vor deveni mai curajoși să învețe lucruri noi, dar vor petrece și timpul liber  într-un mod interactiv.

Durata proiectului este de 3 zile. În aceste zile, se planifică organizarea unui șir de activități cu scopul de a atinge obiectivele setate. Responsabilii de organizarea activităților vor fi trainerii din cadrul A.O. ”Alături de Copii”, care au mai organizat trei proiecte similare ”Academia Micilor Oratori” , ”Academia Micilor Lideriști”, ”Academia Micilor Genii”, ,,Academia Copiilor de Succes”, la care au participat peste 120 de copii din Chișinau.

La  „Academia Micilor Economiști” pot fi înscriși copiii de la 8 până la 12 ani, taxa de participare fiind de 200 de lei.

Înscrierea are loc dupa modelul „primul venit primul servit”. Locurile sunt limitate!

Mai multe detalii despre proiect AICI, iar pentru înscriere, accesează ACEST link.

Anna Casian-Musteață